Τι λένε για εμάς μαθητές μας - Μαρτυρίες Σπουδαστών

 

 

Κωνσταντίνος Μ.: Παρά τα πολλά κενά που είχα όταν ξεκίνησα, κατάφερα να “χτίσω” τις γνώσεις μου σταθερά. Το προσωπικό ενδιαφέρον που εισέπραξα ήταν καταλυτικό. Χίλια ευχαριστώ.

 

Μαρία Σ.: Κατάφερα να γίνω Εισαγγελέας που ήταν το όνειρό μου χάρις σε εσάς. Είστε εξαίρετοι καθηγητές με αγάπη για το αντικείμενό σας και το μεταδίδετε αυτό και στους μαθητές σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

 

Ευστρατία Κ.: Γνωρίζετε πραγματικά τι χρειάζεται η προετοιμασία για την ΕΣΔΙ, ό,τι έπεσε στις εξετάσεις μας είχε διδαχθεί διεξοδικά. Απέκτησα πληρότητα και αυτοπεποίθηση γνώσεων. Ευχαριστώ ειλικρινά.

 

Ιωάννα Ν.: Σωστή προετοιμασία. Ουσιαστική γνώση και ενδιαφέρον από τους καθηγητές. Ευχαριστώ πολύ, σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους με ρωτούν ποιο νομικό φροντιστήριο να επιλέξουν.

 

Φανή Ν.: Σοβαρή προετοιμασία με αξιώσεις. Προσωπικό ενδιαφέρον και ταύτιση με τις ανάγκες του μαθητή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

 

Μαριάνθη Π.: Συστήνω ανεπιφύλακτα το Νομικό Φροντιστήριο Μπόμπα για την προετοιμασία για την ΕΣΔΙ. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε δίπλα μας καθηγητές άριστους με ενδιαφέρον και αγάπη γι’αυτό που κάνουν, σωστή έμπνευση για κάθε υποψήφιο. Κατά τη φοίτησή μου στην ΕΣΔΙ αισθάνθηκα την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση των γνώσεων που είχα αποκτήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Αθηνά Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, για τις γνώσεις, το ενδιαφέρον και την οργάνωση. Κατά την διάρκεια του προσωπικού μας διαβάσματος σταθήκατε πάντα κοντά στην επίλυση προσωπικών αποριών. Μπόρεσα να καλύψω τα κενά μου και να αποκτήσω σιγουριά γνώσεων.

 

Αναστασία Π.: Όταν ήρθαν τα θέματα των εξετάσεων δεν υπήρχε ερώτηση που δεν την είχαμε δουλέψει. Ήξερα τι έπρεπε να γράψω. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι πολλές επιτυχίες, γιατί το αξίζετε πραγματικά.

 

Αλέξανδρος Π.: Άριστοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο τους και προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή.

 

Ελένη Ζ.: Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα με βοήθησαν να εμπεδώσω τις γνώσεις μου και να τις εφαρμόσω μέσω των σύνθετων πρακτικών που γράφαμε. Μέσω της προσωπικής αξιολόγησης που μας κάνατε κατάλαβα τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, και για τις γνώσεις και για το ενδιαφέρον.

 

Αφροδίτη Ζ.: Κάλυψα τα κενά που είχα και πήγα στις εξετάσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

 

Χρήστος Ν.: Επαληθεύτηκαν πλήρως οι προσδοκίες μου για την προετοιμασία και ακόμη περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στην ΕΣΔΙ αισθανόμουν πλήρη ασφάλεια γνώσεων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις γνώσεις, την συμπαράσταση, το πραγματικό ενδιαφέρον.

 

Βασιλική Μ.: Κατά την διάρκεια της εξέτασης είχα στο μυαλό μου τη φωνή του καθηγητή, ήμουν σίγουρη γι’αυτά που έγραφα. Φυσικά η αίσθηση αυτή επαληθεύτηκε από το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε μοναδικοί σε αυτό που κάνετε.

 

Ελένη Γκ.: Σταθήκατε βράχος μέχρι στο τέλος της προετοιμασίας.

 

Ελένη Γ.: Σας ευχαριστώ πολύ για τα πάντα. Στέκεστε δίπλα στον υποψήφιο με ειλικρινές ενδιαφέρον. Είστε υπόδειγμα φροντιστηριακής υποστήριξης.

 

Βασίλης Γ.: Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πάντα επιτυχίες εύχομαι!

 

Ευαγγελία Χ.: Ευχαριστώ πολύ για όλα, θα τα πούμε σίγουρα στο μέλλον σε άλλο στάδιο στόχων μου.

 

Λία Α.: Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία.

 

Χρήστος Π.: Ευχαριστώ πολύ για όλα, μαζί σας απέκτησα αυτοπεποίθηση γνώσεων και σιγουριά. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να περάσουν στην ΕΣΔΙ.

 

Ελένη Κ.: Τα ευχαριστώ είναι λίγα για όσα κάνατε για εμένα, μου αλλάξατε τη ζωή μέσα σε ένα έτος. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε έτσι, με τόση αγάπη και ενδιαφέρον για τους μαθητές σας.

 

 

Αισθανόμαστε τεράστια χαρά και ικανοποίηση για τους σπουδαστές μας που πραγματοποίησαν τον στόχο τους, και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε το ίδιο υπεύθυνα να παρέχουμε άρτια προγράμματα ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, είτε διά ζώσης είτε εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας.

 


parallax background

Θέλετε να συμμετάσχετε σε νομικούς διαγωνισμούς & εξετάσεις;

Επικοινωνήστε με το ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΜΠΑ.

Φόρμα Επικοινωνίας