ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΣΔΙ

(Πολιτική-Ποινική-Ειρηνοδικών/Εισαγγελέων) 2024/2025

Μονοετής/ Διετής προετοιμασία

Αποτελέσματα ΕΣΔΙ 2022: έως 95% επιτυχία!

Έναρξη: Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

-εγγραφείτε τώρα με αναπλήρωση μαθημάτων- 

 

 

 

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ:

Εξειδικευμένη και σταθερή ομάδα διδασκόντων με μακρόχρονη διδακτική πείρα:

√ Βασιλειάδης Νικόλαος Δ.Ν. (Ποινική Δικονομία)

√ Καζανάς Αλέξανδρος-Τιμόθεος, Δ.Ν. (Ποινικό Δίκαιο)

√ Κέκη Μαρία, ΜΔΕ (Εμπορικό Δίκαιο)

√ Μπόμπα Νατάσσα, ΜΔΕ (Αστικό Δίκαιο – Πολιτική Δικονομία)

√ Μπόμπα Μαρία, ΜΔΕ (Οικογενειακό Δίκαιο, Αγγλική Νομική Ορολογία, Ευρωπαϊκό Δίκαιο)

√ Τοπαλνάκος Παύλος, Δ.Ν. (Ποινική Δικονομία)

√ Χατζηβασιλείου Μάριος, ΜΔΕ (Εμπορικό Δίκαιο)


√ Εμμανουήλ Αναστασία (Γενική Παιδεία)

√ Παυλόπουλος Αναστάσιος, Δ.Ν. (Γενική Παιδεία)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

√ Παρακολούθηση διά ζώσης ή εξ αποστάσεως ζωντανά, με πλήρη και άμεση πρόσβαση στο διανεμόμενο υλικό μέσω της πλατφόρμας μας

√ Δυνατότητα Ενδεικτικής (δωρεάν) παρακολούθησης χωρίς υποχρέωση εγγραφής (εξαιρούνται οι εγγραφές Early Bird)

√ Ολοκληρωμένη προετοιμασία για τον Εισαγωγικό Διαγωνισμό της ΕΣΔΙ:

√ Οργάνωση των μαθημάτων στο πρότυπο των εξετάσεων:

  • Ιδιωτικό Δίκαιο: Αστικό δίκαιο-Πολιτική Δικονομία-Εμπορικό δίκαιο (Το εμπορικό δίκαιο δεν εξετάζεται στην Κατεύθυνση Εισαγγελέων)
  • Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία
  • Γενική Παιδεία
  • Ξένη Γλώσσα (Αγγλική Νομική Ορολογία)

√  Ιδιαίτερη έμφαση στα αντικείμενα Ποινικού Δικαίου & Ποινικής Δικονομίας για την Κατεύθυνση Εισαγγελέων: πρόβλεψη πολλών ωρών διδασκαλίας,  προσομοιώσεις εξετάσεων & προσωπική αξιολόγηση σπουδαστών

√ Ατομική επικοινωνία των σπουδαστών με τους καθηγητές προς επίλυση αποριών

√ Συνεχείς ανατροφοδοτήσεις (feedback) από τους καθηγητές προς τους σπουδαστές

√ Προετοιμασία επικεντρωμένη στο Διαγωνισμό της ΕΣΔΙ

√ Διδασκαλία θεωρίας για τις ανάγκες του Διαγωνισμού της ΕΣΔΙ

√ Επίλυση σύνθετων θεμάτων-ασκήσεων

√ Τεστ/Τακτικές Προσομοιώσεις εξετάσεων

√ Επίλυση παλαιότερων θεμάτων του Διαγωνισμού

√ Εκπαιδευτικό υλικό: Επιλεγμένο υλικό σύγχρονης και επίκαιρης νομολογίας, πρόταση επιλεγμένης βιβλιογραφίας

√ Προετοιμασία και για το τελικό στάδιο της προφορικής εξέτασης

√ Σωστή προετοιμασία για την εξέταση της Αγγλικής νομικής ορολογίας (μετάφραση ευθεία – αντίστροφη), πλέον α’ στάδιο διαγωνισμού (Ιούλιο κάθε έτους)

 

 


ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Ο Εισαγωγικός Διαγωνισμός της Σχολής Δικαστών είναι ένας αδιαμφισβήτητα απαιτητικός διαγωνισμός και η τελική επιτυχία εξαρτάται από τη σωστή προετοιμασία του υποψηφίου.

Οι τεράστιες επιτυχίες μας διαχρονικά με τους δεκάδες επιτυχόντες κάθε χρονιά επιβεβαιώνουν τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων-μαθητών μας.

Στο ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΜΠΑ, με πείρα άνω των 20 ετών στην προετοιμασία για τον Εισαγωγικό Διαγωνισμό της Σχολής Δικαστών, έχουμε διαμορφώσει διάφορα μοντέλα-τμήματα προετοιμασίας για την Κατεύθυνση Εισαγγελέων και Πρωτοδικών-Ειρηνοδικών.

Έτσι, κάθε υποψήφιος ανάλογα με τις ανάγκες προετοιμασίας που έχει, μπορεί να επιλέξει το πλέον κατάλληλο γι’ αυτόν τμήμα. Εμείς είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, παρέχοντάς του σωστή καθοδήγηση σχετικά με τις βέλτιστες επιλογές του, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τμήματα προετοιμασίας για την Κατεύθυνση Εισαγγελέων και Πρωτοδικών-Ειρηνοδικών:

Τμήμα Σεπτεμβρίου: Τμήμα ετήσιας διάρκειας. Ξεκινά το Σεπτέμβριο κάθε έτους και έχει ως ορίζοντα τον επερχόμενο γραπτό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε 12 μήνες.

Τμήμα Διετούς προετοιμασίας:Εφαρμόζεται εναλλακτικά τόσο στο τμήμα Σεπτεμβρίου όσο στο Τμήμα Διευρυμένης Προετοιμασίας. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε υποψηφίου, υπάρχει η δυνατότητα σταδιακής κάλυψης της ύλης με ορίζοντα 2 ή 2,5 ετών αντίστοιχα. Επειδή οι εξετάσεις της ΕΣΔΙ είναι πολύ απαιτητικές με τεράστιο ανταγωνισμό, το πρόγραμμα διετούς προετοιμασίας επιλέγεται πολύ συχνά από τους υποψηφίους, και δικαίως, ώστε να έχουν χρόνο να μελετήσουν σωστά και να εμπεδώσουν την εξεταζόμενη ύλη.

Τμήμα Ιανουαρίου (Ταχύρρυθμο τμήμα): Τμήμα ταχύρρυθμης κάλυψης θεωρίας, 8μηνης προετοιμασίας. Ξεκινά τον Ιανουάριο κάθε έτους μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του προηγούμενου κάθε φορά εισαγωγικού διαγωνισμού. Είναι προετοιμασία στο μοντέλο του τμήματος του Σεπτεμβρίου, δηλαδή και διδασκαλία θεωρίας και πρακτικές εφαρμογές, η ύλη όμως προχωρά πιο γρήγορα λόγω του ταχύρρυθμού του προγράμματος. Απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν κάποια κενά θεωρίας. Πολύ συχνά ζητούν να μεταφερθούν στο Ταχύρρυθμο τμήμα σπουδαστές που, ενώ εντάχθηκαν σε Επαναληπτικό Τμήμα μόνο πρακτικών, διαπίστωσαν πολύ σύντομα ότι έχουν και κενά στη θεωρία.

Τμήμα Διευρυμένης Προετοιμασίας: Τμήμα διάρκειας ενάμιση έτους. Ξεκινά το Μάρτιο κάθε έτους και έχει ως ορίζοντα τον επερχόμενο γραπτό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σε 18 μήνες.

Τμήμα Ιανουαρίου (Επαναληπτικό τμήμα): Τμήμα επίλυσης Πρακτικών Θεμάτων 8μηνης προετοιμασίας. Ξεκινά τον Ιανουάριο κάθε έτους μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του προηγούμενου κάθε φορά εισαγωγικού διαγωνισμού. Απευθύνεται σε σπουδαστές που γνωρίζουν αρκούντως την εξεταζόμενη θεωρία και έχουν ανάγκη τριβής μέσω της επίλυσης Πρακτικών θεμάτων του επιπέδου και της απαιτητικότητας του Διαγωνισμού.

Όποιο τμήμα κι αν επιλέξετε, στο ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΜΠΑ σάς προετοιμάζουμε σωστά και μεθοδευμένα για την επιτυχία σας στο Διαγωνισμό της Σχολής Δικαστών.

Θέλετε να περάσετε στην Σχολή Δικαστών;

Επικοινωνήστε με το ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΜΠΑ.

Φόρμα Επικοινωνίας