fbpx

Αριστοτέλους 3 & Τσιμισκή 28, Θεσσαλονίκη | 2310 280 210-11

Σχετικά με εμάς

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ:

Κώστας Μ.: “Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας σε αυτόν τον αγώνα. Εύχομαι να έχετε πολλές ακόμη επιτυχίες!”

Βασιλική Μ.: “Η συμβολή σας ήταν καταλυτική στις επιτυχίες μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, το αξίζετε πραγματικά.”

Ελένη Κ.: “Τα ευχαριστώ είναι λίγα για όσα κάνατε για εμένα, μου αλλάξατε τη ζωή μέσα σε ένα έτος. Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε έτσι, με τόση αγάπη και ενδιαφέρον για τους μαθητές σας.”

Χρήστος Π.: “Ευχαριστώ πολύ για όλα, μαζί σας απέκτησα αυτοπεποίθηση γνώσεων και σιγουριά. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να περάσουν στην ΕΣΔΙ.

Λία Α.: “Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία.”

Ευαγγελία Χ: “Ευχαριστώ πολύ για όλα, θα τα πούμε σίγουρα στο μέλλον σε άλλο στάδιο στόχων μου”

Βασίλης Γ.: “Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πάντα επιτυχίες εύχομαι!”

Ελένη Γ.: “Σας ευχαριστώ πολύ για τα πάντα. Στέκεστε δίπλα στον υποψήφιο με ειλικρινές ενδιαφέρον. Είστε υπόδειγμα φροντιστηριακής υποστήριξης”

Ελένη Γκ.: “Σταθήκατε βράχος μέχρι στο τέλος της προετοιμασίας”

Βασιλική Μ.: “Κατά την διάρκεια της εξέτασης είχα στο μυαλό μου τη φωνή του καθηγητή, ήμουν σίγουρη γι’αυτά που έγραφα. Φυσικά η αίσθηση αυτή επαληθεύτηκε από το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε μοναδικοί σε αυτό που κάνετε

Χρήστος Ν.: “Επαληθεύτηκαν πλήρως οι προσδοκίες μου για την προετοιμασία και ακόμη περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στην ΕΣΔΙ αισθανόμουν πλήρη ασφάλεια γνώσεων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις γνώσεις, την συμπαράσταση, το πραγματικό ενδιαφέρον”

Αφροδίτη Ζ.: “Κάλυψα τα κενά που είχα και πήγα στις εξετάσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση

Ελένη Ζ.: “Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα με βοήθησαν να εμπεδώσω τις γνώσεις μου και να τις εφαρμόσω μέσω των σύνθετων πρακτικών που γράφαμε. Μέσω της προσωπικής αξιολόγησης που μας κάνατε κατάλαβα τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, και για τις γνώσεις και για το ενδιαφέρον

Αλέξανδρος Π.: “Άριστοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο τους και προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή”

Αναστασία Π.: “Όταν ήρθαν τα θέματα των εξετάσεων δεν υπήρχε ερώτηση που δεν την είχαμε δουλέψει. Ήξερα τι έπρεπε να γράψω. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι πολλές επιτυχίες, γιατί το αξίζετε πραγματικά”

Αθηνά Μ.: “Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, για τις γνώσεις, το ενδιαφέρον και την οργάνωση. Κατά την διάρκεια του προσωπικού μας διαβάσματος σταθήκατε πάντα κοντά στην επίλυση προσωπικών αποριών. Μπόρεσα να καλύψω τα κενά μου και να αποκτήσω σιγουριά γνώσεων.

Μαριάνθη Π.: “Συστήνω ανεπιφύλακτα το Νομικό Φροντιστήριο Μπόμπα για την προετοιμασία για την ΕΣΔΙ. Κατά τη διάρκεια της  χρονιάς είχαμε δίπλα μας καθηγητές άριστους με ενδιαφέρον και αγάπη γι’αυτό που κάνουν, σωστή έμπνευση για κάθε υποψήφιο. Κατά τη φοίτησή μου στην ΕΣΔΙ αισθάνθηκα την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση των γνώσεων που είχα αποκτήσει. Σας ευχαριστώ πολύ

Φανή B.: “Σοβαρή προετοιμασία με αξιώσεις. Προσωπικό ενδιαφέρον και ταύτιση με τις ανάγκες του μαθητή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Ιωάννα N.: “Σωστή προετοιμασία. Ουσιαστική γνώση και ενδιαφέρον από τους καθηγητές. Ευχαριστώ πολύ, σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους με ρωτούν ποιο νομικό φροντιστήριο να επιλέξουν.

Ευστρατία Κ.: “Γνωρίζετε πραγματικά τι χρειάζεται η προετοιμασία για την ΕΣΔΙ, ό,τι έπεσε στις εξετάσεις μας είχε διδαχθεί διεξοδικά. Απέκτησα πληρότητα και αυτοπεποίθηση γνώσεων. Ευχαριστώ ειλικρινά.”

Κωνσταντίνος Μ.: “Παρά τα πολλά κενά που είχα όταν ξεκίνησα, κατάφερα να “χτίσω” τις γνώσεις μου σταθερά. Το προσωπικό ενδιαφέρον που εισέπραξα ήταν καταλυτικό. Χίλια ευχαριστώ.”

Μαρία Σ.: Κατάφερα να γίνω Εισαγγελέας που ήταν το όνειρό μου χάρις σε εσάς. Είστε εξαίρετοι καθηγητές με αγάπη για το αντικείμενό σας και το μεταδίδετε αυτό και στους μαθητές σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην γωνία Αριστοτέλους και Τσιμισκή, σε έναν μοναδικό χώρο διδασκαλίας με σεβασμό προς τον σπουδαστή μας, τις ανάγκες και τις ανησυχίες του, διαρκώς εξελίσσοντας την νομική εκπαιδευτική διαδικασία επιδιώκοντας το βέλτιστο για τον υποψήφιο – μαθητή μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 • Το Νομικό Φροντιστήριο Μπόμπα και οι Διδάσκοντες αυτού δεν συνεργάζονται με άλλα Φροντιστήρια στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλη πόλη.
 • ΔΕΝ ΕΚΠΟΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΄Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 

Στο ΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΜΠΑ έχουμε ως κύριο μέλημα την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών διδασκαλίας της Νομικής Επιστήμης σε υποψηφίους διαγωνισμών και εξετάσεων που άπτονται της Νομικής Επιστήμης. Από το 1998 στον χώρο της νομικής διδασκαλίας, τα προγράμματά μας αποτελούν εγγύηση μεθόδου που έχουν έναν στόχο: την επιτυχία των σπουδαστών μας.

Λειτουργούν εξειδικευμένα και πλήρη προγράμματα προετοιμασίας:

  • για την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (EΣΔΙ):
   • Πρωτοδικών – Ειρηνοδικών/ Εισαγγελέων
   • Διοικητικών Δικαστών
   • Δικαστικών Γραμματέων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ)
  • για τις εξετάσεις υποψήφιων Συμβολαιογράφων
  • για τις εξετάσεις για το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
  • για τις εξετάσεις απόκτησης της Δικηγορικής Άδειας
  • για τις εξετάσεις προπτυχιακών Φοιτητών Νομικών Σχολών
  • για τις εξετάσεις εισαγωγής σε Μεταπτυχιακά προγράμματα Νομικών Σχολών (ΠΜΣ)
  • για τις εξετάσεις Επάρκειας και Αναγνώρισης Πτυχίου αλλοδαπού πανεπιστημίου Νομικής
  • για τις Κατατακτήριες εξετάσεις Νομικής (ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΔΠΘ)
  • για τις εξετάσεις εισαγωγής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ)
  • για Διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (ΑΑΔΕ, λοιπού Δημόσιου Τομέα)

Διαθέσιμη και η εξ αποστάσεως προετοιμασία, με παρακολούθηση μέσω εύχρηστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας όλων των προγραμμάτων μας.